Τμήμα Πωλήσεων – Τιμές – Ειδικές συνεργασίες

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Με άρτια καταρτισμένο τμήμα πωλήσεων κατά τμήμα και τομέα αντικειμένου, φιλικό και υπεύθυνο, είμαστε συνεχώς δίπλα στον πελάτη. Μέλημα μας οι μακρόχρονες ειλικρινείς συνεργασίες αμοιβαίου συμφέροντος.

ΤΙΜΕΣ

Τόσο η δυνατότητα μαζικών παραγγελιών εμπορευμάτων όσο και ο όγκος των πραγματοποιούμενων πωλήσεων, συντελούν ώστε να εξασφαλίζονται οι χαμηλότερες και ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, με αποτέλεσμα να διαθέτουμε συγκριτικό πλεονέκτημα τόσο στην λιανική όσο και στην χονδρική πώληση.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ζητήστε την προσφορά μας για παραγγελίες που σας ενδιαφέρουν. Η εταιρεία μας θα προσαρμόσει την προσφορά της στη δική σας περίπτωση τηρώντας όλους τους όρους καλής συνεργασίας και αμοιβαίου συμφέροντος.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η εταιρεία μας συμμετέχει σε διαγωνισμούς και προμήθειες μεγάλης κλίμακας. Η δυναμική της δε και η διαπραγματευτική της ικανότητα με αντιπροσωπείες και προμηθευτικούς οίκους, εξασφαλίζει μεγάλο stock και διαθεσιμότητα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας και όλες τις ποσότητες παραγγελιών.